10 Октомври, 2015 13:11 3 638 0

Петър Чех: Челси все още е фаворит за титлата

  • петр чех-
  • челси-
  • арсенал-
  • фаворит-
  • титла
Петър Чех: Челси все още е фаворит за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият страж на Челси Петр Чех е изненадан от слабия старт на "сините" в шампионата, но е убеден, че те все още са един от основните фаворити за титлата. Към момента възпитаниците на Жосе Моуриньо заемат незавидната 16-та позиция в класирането, с едва две победи от осем изиграни кръга. 

"Формата на Челси ме учудва, тъй като те са еин от най-добрите отбори в лигата. Вече не играя там и ми е малко трудно да преценя какво се случва. Въпреки това, сезонът в дълъг, и за мен Челси все още са фаворит за титлата." - сподели вратарят на Арсенал в интервю за iDNES. 

Междувременно, Жозе Моуриньо бе категоричен, че няма начин да подаде оставка и да избяга от отговорност. "Специалния" не смята, че има по-добър вариант за треньор на лондончани от него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА