13 Октомври, 2015 11:26 767 0

Французин бойкотира Славия

  • манзоро-
  • бойкот-
  • славия-
  • премии-
  • трансфер

Жереми Манзоро тренира сам, провалили му трансфер

Французин бойкотира Славия - 1
Снимка: БТА

Положението в Славия не е никак бяло в последно време. Играч на отбора си е позволил бойкот, пише "Тема Спорт". Става въпрос за крилото Жереми Манзоро. Французинът отказвал да тренира с отбора в последните дни. Той не се подчинявал на нарежданията и указанията на старши треньора Иван Колев и се подготвял по собствено усмотрение, отделно от основната група. Поради тази причина в последния кръг срещу Пирин (Благоевград) Манзоро бе оставен на пейката.

Причината за своеволието на французина е провален трансфер. На "Овча купел" за него е пристигнала оферта от чужбина, но тя била отказана. Това вбесило Манзоро, който искал да напусне Славия. Надеждата на клуба е от него да изкара повече пари.

Заради усложненото финансово положение при "белите" Манзоро не желаел повече да остане в отбора. Според запознати играчите имали да получават цели 7 премии, включително и такива от миналия шампионат.

Босът на Славия Венцеслав Стефанов отрече появилите се информации за финансови проблеми и заяви, че страничен човек "плете" интриги в отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА