25 Ноември, 2015 01:32 769 0

Мемфис Депай: Уча се от Гигс

  • депай-
  • гигс-
  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед

Винаги има трудни периоди, особено когато си млад, заяви крилото на Юнайтед

Мемфис Депай: Уча се от Гигс - 1
Снимка: БТА/АР

Холандското крило на Манчестър Юнайтед - Мемфис Депай, разкри, че се учи от помощник-треньора на "червените дяволи" Райън Гигс.

21-годишният футболист отбеляза красив гол при победата над Уотфорд с 2:1. Преди мача пък Ван Гаал обясни, че е останал впечатлен от работата на холандеца през седмица и се надява играчът му да се върне към формата си от началото на сезона.

В интервю пред клубната телевизия Депай разкри, че с основна заслуга за възраждането му е Гигс. "Всеки млад играч преминава през трудни периоди, но аз се наслаждавам на тренировките. Гигс ми даде добри съвети, които спазвам и имат ефект. Щастлив съм, че всички се опитват да ми помогнат и ми харесва да вкарвам голове. Мачът с Уотфорд беше труден, но важното е, че спечелихме", каза Депай.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА