Last news in Fakti

25 Ноември, 2015 23:59 615 0

Юнайтед не намери пътя към вратата на ПСВ

  • юнайтед-
  • псв-
  • шампионската лига

Реал (М) спечели в головото шоу срещу Шахтьор (Д)

Отборите на Манчестър Юнайтед и ПСВ Айндховен не успяха да си отбележат гол в мача помежду си от петия кръг в Група "В" на Шампионската лига и завършиха при 0:0.

Англичаните не успяха да намерят верния път към трите точки и ще трябва да търсят задължителна победа при гостуването си на Волфсбург в последния си двубой, ако искат да си осигурят класиране за елиминационната фаза.

В момента германците са лидери в класирането с девет точки, докато Юнайтед са с една по-малко. ПСВ пък демонстрира много добра игра в защита и заслужено си тръгна с ценна точка от "Олд Трафорд", която може да се окаже решаваща за класирането им напред.

В момента холандците са със седем в актива си и ако в последния си мач победят ЦСКА (Москва) при загуба на точки от страна на Юнайтед, ще си осигурят участие в елиминационната фаза.

 

В друга любопитна среща от предпоследния кръг на надпреварата, Реал Мадрид спечели с 4:3 като гост на Шахтьор (Донецк) на стадиона в Лвов в двубой от група "А".

"Белия балет" си осигури комфортен аванс от 4:0, но в края допусна три гола в рамките на 11 минути и бе напът да изпусна комфортната си преднина. Това обаче така и не се случи и Кралският клуб продължава напред като победител в групата си. Втори остава ПСж, който днес наигра с 5:0 като гост шведския първенец Маклмьо.

В последния кръг на 8 декември ПСЖ приема Шахтьор, докато Реал е домакин на Малмьо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА