27 Ноември, 2015 05:15 1 057 0

Руни пред сензационен трансфер в Китай

  • руни-
  • манчестър юнайтед-
  • суперлига-
  • оферта

Вече са направени първите контакти с агентите на звездата

Руни пред сензационен трансфер в Китай - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Руни е поканен да подсили китайската футболна Суперлига за огромна сума, съобщава в. "Сън". Вече са направени първите контакти с агентите на звездата. Зад предложението стои китайското правителство, което прави големи усилия да вдигне реномето на футбола в страната, като привлече известни имена като Робиньо, Тим Кейхил, Демба Ба и Момо Сисоко.

В Шанхай треньор е бившият селекционер на Англия Свен-Йоран Ериксон. Но ако Руни каже "да", това ще бъде най-големият удар за китайците. На англичанина се предлага да стане лице на обновената китайска Суперлига, в която се наливат милиарди. Наскоро бе сключен договор за нейните тв права за огромната сума от 1,200 млрд. евро.

Руни има още 3-годишен договор с Юнайтед. Въпреки това, той може да се подаде на изкушението и многото милиони и да се присъедини към китайското първенство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА