Last news in Fakti

27 Ноември, 2015 01:30 854 0

Холандци ще отървават Лудогорец от Лукоки

  • лукоки-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • дерменджиев

Георги Дерменджиев въобще не е впечатлен от конгоанския нападател

Холандски тим след Джоди Лукоки от Лудогорец. Това идва като добра новина за разградчани, тъй като конгоанският нападател показва доста слаба форма и лоши игри, съобщи в. "Тема спорт". Лукоки пристигна на "Лудогорец Арена" това лято от Цволе, но така и не успя да се наложи в състава на "зелените". От началото на кампанията той има 11 мача в "А" група и 1 мач за втория състав на "орлите" в "Б" група без нито един отбелязан гол.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не е доволен от качествата на футболиста, а самият играч се слави с доста бурен нрав. Конгоанецът се забърка в няколко конфликтни ситуации със съотборниците си по време на тренировки. По тази причина от разградския клуб са готови да преговарят с всеки, който има интерес към Лукоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА