Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 11:28 829 0

Станимир Стоилов: Оставам в Астана

  • стоилов-
  • мъри-
  • астана-
  • гуанджоу евъргранд

Българският треньор заяви, че е готов да приеме както успехите, така и паденията

Станимир Стоилов: Оставам в Астана - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Астана Станимир Стоилов изглежда вече е взел решение за своето бъдеще. След снощния двубой с Бенфика, който завърши при равенство 2:2, специалистът обяви в ефира на bTV Action, че най-вероятно ще остане в настоящия си отбор, въпреки че офертите не липсват.

Kaкто е известно неговият договор изтича, а към него има сериозно предложение от китайския шампион Гуанджоу Евъргранд, което е за милиони долари.

"Да, има предложение, за което ме запознаха моите мениджъри. Аз обичам искам да изживея емоцията и най-вероятно ще остана в Астана. Предстои ни ново участие в Шампионската лига, като ще играем квалификации. А и освен това мисля, че ръководителите на клуба ще се погрижат да съм доволен. Готов съм дори да изпия чашата с горчилката", заяви Стоилов в ефира на bTV Action. 

Начело на тима бившият наставник на Левски спечели две поредни титли на Казахстан.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА