Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 13:16 782 0

Камбуров: "А" Група без ЦСКА не е същата

  • камбуров-
  • цска-
  • локомотив пловдив-
  • а група

ЦСКА липсва не само на феновете, но и на футболистите, призна голмайсторът на Локомотив Пловдив

Камбуров: "А" Група без ЦСКА не е същата - 1
Снимка: БТА

Голмайсторът и капитан на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров е категоричен, че без ЦСКА зарядът в срещите от родната "А" група не е същият. Бившият нападател на "армейците" не следи изкъсо случващото се в "Борисовата градина", но е убеден, че мястото на 31-кратния шампион на България е в елита.

"Не следя много какво се случва в ЦСКА. Научавам само от това, което излиза в медиите. Не е моя работа да коментирам отбора. Но ЦСКА и Левски са най-големите дразнители в родния футбол", коментира асът на "черно-белите".

"ЦСКА липсва не само на феновете, но и на нас, футболистите. Надявам се, че в най-скоро време "армейците" ще се върнат в "А" група. Там им е мястото", каза пред "7 дни спорт" един от най-големите голмайстори в родния шампионат.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА