Last news in Fakti

29 Ноември, 2015 11:00 19 594 7

Фюри: Направих немислими неща

  • фюри-
  • кличко-
  • немислими неща-
  • нова ера-
  • шампиона

С коронясването на британеца започвала нова ера в световния бокс

Скандалният Тайсън Фюри вече може да празнува след големия си успех над Владимир Клико.

Британецът е в еуфория и смело прогнозира настъпването на нова ера в професионалния бокс, след като детронира шампиона и взе поясите му от четири организации.

На ринга в Дюселдорф 27-годишният Фюри, наричан още "Циганския крал", взе победата с единодушно съдийско решение. Той благодари на Бог за успеха си и го определи като предупределен още от самото му раждане.

"Господ е планирал това да стане още с раждането ми на 12 август 1988 година! Искайте и ще получите! Помолих Бог за дете и той ми го даде. Помолих го за победата тази вечер и я постигнах. Това е силата. Аз съм просто човек, но Господ е всемогъщ. Кличко бяга от мен пет дълги години. Хората могат да казват за мен, каквото си искат. Кличко е голям шампион, но всяко нещо си има край. Днес започва нова ера и аз мога да обещая, че ще бъда най-харизматичния шампион от времето на Мохамед Али насам", каза Фюри, който остана доволен и от поведението си като цяло срещу Кличко.

"Ядосах го, направих немислими за друг боксьор неща. Никой не идва в Германия и не се боксира с шампиона в тежка категория по този начин", завърши Фюри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бой и гръцко

    3 0 Отговор
    Просто казани думи , но от сърце а Кличко е един позьор!

    Коментиран от #5

  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Нека да мине и реванша.
  • 3 тошибиян

    0 0 Отговор
    поредния циркажия..както съм казвал и преди това там на ринга не е спорт ами бизнес и хазарт...кли4ко ве4е е изконсумирана марка и трябва да дойде друг за да продължат да текат милиардите при босовете
  • 4 Виждащ

    0 0 Отговор
    На реванша ще яде много яки тупаници и на дали ще изкара до 6-ти рунд.Помнете ми думите!
  • 5 Виждащ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бой и гръцко":

    Позьор ама наду бакела на наш Пульо

    Коментиран от #6

  • 6 Педро

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Виждащ":

    Възможно е наш Пульо да е получил Солидна сума за да играе "глупака" !!
  • 7 Nikolay Tsonchev

    1 0 Отговор
    Всеки който поне малко разбира от спорт гледайки мача ще види една пародия на двама посредствени боксьора единият особено този Фюри е направо - нямам думи -това беше едно голямо уронване на престижа на този спорт - ако може и да се нареч вече спорт това.