30 Ноември, 2015 09:50 825 0

Легендарният Коби Брайънт спира с баскетбола

  • брайънт-
  • лейкърс-
  • кариера-
  • легенда-
  • нба

Тялото ми вече не издържа на натоварването, призна звездата на НБА

Легендарният Коби Брайънт спира с баскетбола - 1
Снимка: БТА/АР

Играещата легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт обяви, че това е последният сезон в кариерата му на баскетболист в НБА. Това обяви самият той пред изданието "Players' Tribune".

Брайънт разкри, че тялото изглежда вече не издържа на издържа на натоварванията, макар че психически е здрав и иска да се бори за победата във всеки мач.

Коби Брайънт пропусна доста мачове в последните сезони заради контузии. Той е легенда на Лос Анджелис Лейкърс, тъй като през цялата си професионална кариера е играл само за този тим. Той е избран от „езерняците“ под № 13 в първия кръг на драфта през 1996 г. Настоящият му договор с Лейкърс изтича в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА