Last news in Fakti

30 Ноември, 2015 10:26 594 0

Ювентус с нова победа, доближи се до върха

  • манджукич-
  • палермо-
  • чочев-
  • ювентус-
  • дибала-
  • дзадза

Бианконерите биха с 3:0 Палермо, Чочев игра цял мач за домакините

Ювентус с нова победа, доближи се до върха - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският шампион Ювентус записа четвърта поредна победа в Серия "А", след като надделя с 3:0 при гостуването си на Палермо.

Марио Манджукич откри резултата в 55-ата минута след пас на Пауло Дибала, който за първи път се завърна на стадион "Ренцо Барбера" след преминаването си при "бианконерите" за 40 млн. евро. В края аржентинският национал беше заменен от Симоне Дзадза и тифозите на домакините го освиркваха. Вторият гол беше дело на Стефано Стораро в 89-ата минута, а третият на Дзадза в продължението на срещата. Ивайло Чочев пък игра цял мач за "розовите" и се представи на добро ниво.

По този начин "старата госпожа" записа седми пореден успех над сицилианци в първенството и вече има 24 точки, на 6 от лидера Интер, който утре гостува на Наполи в дербито на 14-ия кръг. Лошата новина за Юве обаче е наказанието на Пол Погба, който ще пропусне гостуването на Лацио на 4 декември заради натрупани жълти картони. Палермо пък заема 16-та позиция с 15 т., на две от зоната на изпадащите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА