Last news in Fakti

30 Ноември, 2015 12:26 4 946 3

Дейвид Хей: С Кличко е свършено!

  • кличко-
  • хей-
  • фюри-
  • реванш-
  • титла

Той няма да иска да се възползва от клауза за реванш, заяви боксьорът

Дейвид Хей: С Кличко е свършено! - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей заяви, че Владимир Кличко няма да задейства клаузата за реванш срещу Тайсън Фюри. Британецът победи Кличко по точки в събота вечерта и му отне титлите в четирите версии.

"Кличко няма да задейства клаузата, за която толкова настояваше. Той е свършен. Старите си тръгват, за да отстъпят път на младите. Това, което стана в неделя, беше най-доброто, което се е случвало на тежката категория от години. Сега имаме млад, свеж шампион, който на всичкото отгоре е колоритна личност“, коментира Хей пред медиите.

В договора между Фюри и Кличко имаше клауза за реванш, като още на ринга в Дюселдорф украинецът увери, че ще се възползва от нея. Самият Фюри обаче също каза на украинеца да размисли за желанието си за реванш.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asen

    1 1 Отговор
    Да бе нямало да иска реванш, толова години на върха и от едно падане да се откаже веднага. Клоуна направи шоуто, беше време да падне Кличко, но не мисля че ще му минат номерата 2-ри път.
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    В тежките категории възрастта няма толкова голямо значение. Да не говорим, че миг невнимание, един пропуснат удар и мачът е преобърнат. Фюри ще почака с гюбеците.
  • 3 Koj4o

    0 0 Отговор
    Свърши се с Кличката, се тряа да върви по пътя на нашата Кобра.
    С пенсионери, с инвалиди, да набира точки ...)))
    Голям смях е тая Кличка...