30 Ноември, 2015 13:19 989 0

Иван Колев напусна Славия

  • колев-
  • славия-
  • оставка

Треньорът подаде оставка след трите поредни загуби на тима

Иван Колев напусна Славия - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Славия Иван Колев подаде оставка. Специалистът реши да напусне след загубата с 0:2 от Левски. Това е и трето поредно поражение за "белите" в "А" група.

"С оглед на последните резултати и бъдещото развитие на отбора старши треньорът Иван Колев подаде оставка. С него напуска и помощникът му Ангел Славков. Президентът Венцеслав Стефанов е предложил на Радостин Станев да продължи работата си като треньор на вратарите. В следващата среща от първенството на „А” група срещу Монтана отборът ще бъде воден от Владимир Иванов-Фугата”, се казва в официалното съобщение на Славия.

Владимир Иванов е бивш футболист на "белите", а в последните години е директор на Детско-юношеската школа, както и помощник-треньор в първия отбор. В предишните сезони Фугата е бил начело на различни юношески формации в академията на Славия. Най-вероятно той ще е временно начело на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА