Last news in Fakti

2 Декември, 2015 02:00 889 0

Челси се включва в битката за Томас Мюлер

  • мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • челси-
  • манчестър юнайтед

Лондончани ще надцакват Манчестър Юнайтед за подписа на нападателя

Челси се включва в битката за Томас Мюлер - 1
Снимка: БТА/АР

Челси също ще се включи в битката за подписа на Томас Мюлер, твърди в. "Мирър". Към играча на Байерн Мюнхен интерес декларира грандът Манчестър Юнайтед. 

Припомняме че "червените дяволи" бяха готови да платят сума от над 100 милиона евро за германеца през лятото, но от Байерн категорично отказаха да се разделят със звездата си.

Сега Челси обмисля оферта, която ще включва не само космическа трансферна сума, но и още по-добри лични условия за Мюлер.

В момента централният нападател на лондончани Диего Коста е в изключително деликатна ситуация, след като се забърка в скандал с мениджъра на тима Жозе Моуриньо. Коста замери с потник португалеца. Смята се, че бразилецът с испански паспорт е пътник най-късно през следващото лято, когато се очаква Челси да излезе със солидна оферта за Мюлер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА