Last news in Fakti

2 Декември, 2015 05:15 3 910 1

Реал Мадрид готви изненадваща оферта за Неймар

  • неймар-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • барселона

Флорентино Перес е готов да плати космическа сума за бразилеца

Реал Мадрид готви изненадваща оферта за Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Сензационен трансфер готвят от Реал Мадрид. Според информация на вестник "Ас" президентът на "белия балет" Флорентино Перес ще се опита да привлече намиращия се в невероятна форма Неймар от Барселона.

Според изданието са били много близо до покупката на бразилеца още докато е играел за Сантос, но сделката е пропаднала в последния момент. Именно затова сега Перес е готов да плати толкова, колкото се налага, само и само Неймар да дойде на "Бернабеу".

Към момента бразилският нападател може да напусне "Ноу Камп" срещу 190 млн. евро, колкото е клаузата за разтрогване по договора му, който е до лятото на 2018 година. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    НЕЙМАР Е ПО ДОБЪР ОТ МЕСИ И РОНАЛДО