Last news in Fakti

2 Декември, 2015 06:15 794 0

Милнър: С Клоп ще спечелим много купи

  • милнър-
  • клоп-
  • ливърпул-
  • успехи-
  • купи

Капитанът на Ливърпул разкри целите на тима

Милнър: С Клоп ще спечелим много купи - 1
Снимка: БТА/АР

Вторият капитан на Ливърпул Джеймс Милнър е сигурен, че отборът ще пожъне големи успехи под ръководството на новия си мениджър Юрген Клоп.

"В момента е чудесен период, в който човек да бъде част от клуба. Това е едно много вълнуващо време за всички нас", сподели Милнър пред клубната телевизия на Ливърпул.

"Разполагаме с група от талантливи футболисти, от страхотен микс от младост и опит. Ако продължаваме да работим здраво и да се подобряваме под ръководството на новия мениджър, се надявам че можем да постигнем много успехи."

"Просто искаме да ставаме още по-добри, да играем колкото се може по-добре и да побеждаваме. Дано през февруари все още сме част от всички надпревари. Надявам се да успеем да стигнем далеч поне за една от купите да бъдем колкото се може по-нагоре в таблицата във Висшата лига."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА