Last news in Fakti

7 Февруари, 2016 03:00 1 084 0

Марез: Лестър трябва да продължи да мечтае за титлата

  • марез-
  • лестър-
  • титла-
  • мечтае-
  • висша лига

Алжирецът нахъсва съотборниците си преди следващия мач с Арсенал

Марез: Лестър трябва да продължи да мечтае за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Риад Марез смята, че Лестър трябва да "продължи да мечтае за титлата в Премиършип". Един от ключовите играчи в състава на "лисиците" сподели оптимизма си пред BT Sport след гръмката победа с 3:1 над Манчестър Сити вчера.

"Извоювахме голяма победа. Все още има много мачове до края и сега не е моментът да говорим за титлата. Ще продължим да се борим и ще видим какво ще стане. Дори и ние самите не повярвахме, че ще победим с 3:1, но стана и трябва да продължим да мечтаем за шампионското място." - сподели алжирецът, който вече има 14 гола във Висшата лига.

Лестър продължава да изумява всички футболни фенове с представянето си, заемайки първо място в класирането на английското първенство с 53 точки. Следващото препятствие пред Клаудио Раниери и възпитаниците му е гостуването на Арсенал на 13 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА