Last news in Fakti

9 Февруари, 2016 01:30 798 0

Хамшик: Очаквам с нетърпение мача с Ювентус

  • хамшик-
  • карпи-
  • наполи-
  • ювентус

Излизаме за победа срещу Старата госпожа, заяви словакът

Хамшик: Очаквам с нетърпение мача с Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Словашкият халф Марек Хамшик смята, че Наполи е направил прекалено много грешки при трудния успех с 1:0 над Карпи, но предупреди Ювентус, че неаполитанци са готови на всичко за победа. Юве е в серия от 14 поредни победи, а Наполи – 8 преди прекия сблъсък между двата тима в Торино в събота при две точки аванс за Наполи на върха.

„Спечелването на осем мача поред е страхотно постижение, но ще бъде още по-добре, ако можем да спечелим титлата накрая, защото това е важното. Срещу Ювентус ще бъде чудесен мач, като елиминационен двубой. Ние идваме и идваме за победа”, предупреди Хамшик настоящия шампион чрез италианските медии.

„Не мислехме за Юве досега, но сега имаме една седмица да ги проучим и да се подготвим добре. Те са съперник, който се справя изключително добре и знаем, че ще е много трудно. Когато един отбор ни атакува и ни дава пространства, всъщност е по-лесно, отколкото срещу отбор като Карпи, който не дава никакви пространства. Честно казано, днес направихме твърде много грешки. Във всеки случай Ювентус няма да играе дефанзивно, това е сигурно”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА