8 Февруари, 2016 22:49 719 0

Чилич с убедителен старт в Ротердам

  • чилич-
  • ротердам-
  • ришар гаске

Един от фаворитите за титлата в Ротердам Марин Чилич не се затрудни на старта на надпреварата и се класира за втория кръг на турнира по тенис на твърди кортове с награден фонд 1.6 милиона евро.

Хърватският тенисист наниза 10 аса при успеха си над Денис Истомин от Узбекистан със 7:6(5) 6:4 за 1:36 час. Чилич регистрира само един пробив във втория сет от седем възможности.

Роджър Федерер, който също трябваше да участва в турнира, но претърпя операция на коляното отстъпи първото място в схемата на Ришар Гаске. Французинът се явява и основен конкурент на Чилич за трофея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА