Last news in Fakti

10 Февруари, 2016 11:54 913 0

Моуриньо сигурен, че ще подпише с Манчестър Юнайтед

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • сигурен-
  • ван гаал

Португалецът споделил пред свои приятели, че ще е новият селекционер на Юнайтед

Моуриньо сигурен, че ще подпише с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият треньор на Челси Жозе Моуриньо е напълно убеден, че през следващия сезон ще е начело на Манчестър Юнайтед. Според "Мирър" португалецът е разкрил пред близки приятели, че преговорите между него и ръководството на "червените дяволи" са завършили успешно и той е съвсем сигурен, че позицията му е "вързана в кърпа".

"Към момента нямам работа и не знам накъде ще ме отведе футболът. Но със сигурност, със сигурност, със сигурност, домът ми ще остане Англия", сподели Моу.

Засега португалецът е големият фаворит за поста на Луис ван Гаал, но мястото му изглежда "разклатено", тъй като отборът не се представя убедително във Висшата лига. Манчестър Юнайтед е на  шест точки от местата, даващи право на участие в Шампионска лига, а кръговете до края намаляват.

Въпреки това, изпълнителният вицепрезидент на тима от "Олд Трафорд" Ед Уудуърд не дава признаци, че желае да уволни холандеца, който пък съвсем не приема спекулациите спрямо себе си. Вече в няколко пресконференции и интервюта Луис ван Гаал реагира яростно на всякакви въпроси, свързани с евентуалната заплаха за неговото място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА