Last news in Fakti

12 Февруари, 2016 05:15 1 289 0

Юнайтед дава 300 милиона на Моуриньо за селекция

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • селекция-
  • ван гаал

Шефовете на Юнайтед смятат, че португалецът може да стабилизира отбора

Юнайтед дава 300 милиона на Моуриньо за селекция - 1
Снимка: БТА/АР

Жозе Моуриньо ще получи колосалните 300 милиона паунда за лятна селекция в Манчестър Юнайтед през лятото, твърди английското издание "Дейли Стар". Португалецът е смятан за сигурен нов наставник на "Червените дяволи", макар че мениджърът на тима Луис ван Гаал отказва да повярва, че се водят преговори с неговия колега.

Шефовете на английския клуб са на мнение, че Жозе е единственият човек в момента, който може да върне успехите на "Олд Трафорд" и са твърдо решени да се възползват от факта, че в момента няма отбор.

Те са готови да му предоставят всичко необходимо, за да върне трофеите отново в клуба, като за тази цел ще му дадат и въпросния огромен бюджет за лятна селекция. Изданието дори отбелязва, че сред трансферните цели на тима през лятото се очаква да бъдат Неймар, Единсон Кавани, Пол Погба, Томас Мюлер и Рафаел Варан.

Ван Гаал изхарчи над 250 милиона паунда, откакто пое отбора, но в крайна сметка това не доведе до нужните резултати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА