Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 15:29 1 238 0

Още една футболна звезда поема към Китай

  • лавеци-
  • китай-
  • трансфер-
  • псж-
  • хебей

Хебей плаща 15 милиона евро на ПСЖ за Лавеци

Още една футболна звезда поема към Китай - 1
Снимка: БТА/АР

Поредната звезда от европейски гранд е пред трансфер в Китай. Става въпрос за аржентинския национал Езекиел Лавеци, който най-вероятно ще премине от ПСЖ в Хебей срещу 15 милиона евро, съобщи френското издание "Екип".

30-годишният аржентинец бе сред вариантите за Интер, Ювентус, Челси и Барселона, но сега може да стане съотборник с бившия нападател на Арсенал и Рома Жервиньо, подписал с Хебей през зимния трансферен прозорец.

Лавеци премина от Наполи в ПСЖ през 2012 година и има 107 участия с екипа на парижани, с които спечели три пъти шампионската титла във Франция и по веднъж Купата на Франция и Купата на Лигата. С националния отбор на родината си Лавеци достигна финала на Мондиал 2014 в Бразилия, загубен от Германия с 0:1 след продължения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА