Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 16:05 803 0

Везалов: Полският футбол е по-добър от българския

  • везалов-
  • заглембие-
  • трансфер-
  • ниво-
  • фтубол

Трансферът в Заглембие е крачка напред за мен, сподели защитникът

Везалов: Полският футбол е по-добър от българския - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Българският защитник Димитър Везалов, който вчера подписа с полския Заглембие (Сосновец), даде първото си изявление пред местните медии. Бранителят, който се запомни с автогола, който лиши Левски от титлата през 2013 година, сравни футбола у нас и в Полша.

"В родината си съм играл за отбори с традиции като Левски, Ботев и Славия. Но няма база за сравнение с Полша. Тук качеството на футбола е далеч, далеч по-високо. Все още не мога да давам категорични оценки, но първите ми впечатления са такива”, сподели Везалов.

"Това е първият ми отбор в чужбина и определено е крачка напред за мен. Всичко тук е много добре подготвено, условията са прекрасни. За един футболист това е много важно, защото ще може да се концентрира изцяло върху изявите си", допълни защитникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА