Last news in Fakti

12 Февруари, 2016 21:58 731 0

Терзиев преподписа с Лудогорец

  • терзиев-
  • лудогорец-
  • договор

Централният бранител ще остане в Разград

Терзиев преподписа с Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът Георги Терзиев удължи договора си с Лудогорец, похвалиха се от клуба. Настоящият контракт на национала, който отбеляза гол срещу Ливърпул в групите на Шампионската лига, изтичаше през лятото. Ръководството на шампионите и Терзиев финализираха преговорите и защитникът сложи подпис върху новия контракт.

Както е известно, интерес към Терзиев имаше от няколко отбор, но в крайна сметка той е решил да продължи да носи фланелката на разградчани.

„Радвам се, че ще продължа кариерата си в Лудогорец, който ми даде толкова много досега. Надявам се отново да станем шампиони и да направим пробив в евротурнирите“, коментира Георги Терзиев.

23-годишният футболист бе привлечен в Лудогорец от бургаския Черноморец през 2013 година. До този момент Георги Терзиев е изиграл 50 мача във всички турнири, като е отбелязал два гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА