Last news in Fakti

12 Февруари, 2016 23:42 938 0

Рома с четвърта поредна победа в калчото

  • рома-
  • карпи-
  • серия а-
  • калчо-
  • италия

Рома стигна до победата в заключителните минути на редовното време

Рома с четвърта поредна победа в калчото - 1
Снимка: БТА/ AP

Рома записа четвърти пореден успех в италианското първенство. „Вълците” победиха Карпи с 3:1 като гост в среща от 25-ия кръг на Серия А и излязоха на трето място в класирането преди срещите на конкурентите им през уикенда.

И четирите попадения бяха отбелязани през второто полувреме. В 56-ата минута бранителят Люка Дин даде преднина на гостите след прекрасен удар от далечно разстояние. Само пет минути по-късно, обаче, нападателят на домакините Кевин Ласаня изравни.

Рома наложи натиск, който се ознаменува с успех едва в заключителните минути. В 84-ата босненският национал Един Джеко вкара втори гол за „вълците”, а минута по-късно Мохамед Салах уби интригата с трети гол.

Така Рома събра актив от 47 точки и е на трето място в подреждането преди останалите срещи. Карпи, от своя страна, е в зоната на изпадащите с 19 точки.

Факти.бг припомня, че Лацио и Верона откриха 25-ия кръг на калчото с голово шоу със седем попадения. „Орлите” победиха с 5:2 и се изкачиха до седмата позиция. В събота и неделя ще се изиграят останалите осем срещи от кръга.

В събота от 21:45 часа българско време е голямото дерби между Ювентус и Наполи. „Старата госпожа” изостава с две точки от неаполитанците, но ако победи, ще се изкачи на върха в подреждането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА