Last news in Fakti

14 Февруари, 2016 20:34 771 0

ЦСКА удари Левски във волейболното дерби

  • цска-
  • левски-
  • дерби

"Вечно дерби" във футбола за момента не се предлага, след като ЦСКА бе заточен във "В" група. Емоциите от епичния сблъсък обаче не изстиват и сега се пренесоха и около волейболната мрежа.

Днес "Армейците" играха по-добре и заслужено се поздравиха с успеха над Левски след 3:1 в Суперлигата.

Възпитаниците на Александър Попов спечелиха с 25:20, 25:20, 22:25, 25:22 в последен мач от 14-ия кръг, игран в зала "Васил Симов".

Така "червените" се изкачиха на 7-о място във временното класиране с 6 победи, 8 загуби и 18 точки. Левски пък остава на предпоследното 9-о място с 2 победи, 12 загуби и 7 точки и все по-малки шансове за класиране на плейофите.

В следващия кръг ЦСКА гостува на коравия тим на Арда (Кърджали), а "сините" са домакини на лидера Нефтохимик 2010 (Бургас) в "Арена Армеец", като срещата ще бъде с благотворителна цел. Мачовете са в събота (20 февруари) от 18,00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА