Last news in Fakti

14 Февруари, 2016 21:02 849 0

И Тотнъм поряза Ман Сити

  • тотнъм-
  • манчестър сити-
  • победа-
  • висша лига

Гражданите все по-далеч от титлата

И Тотнъм поряза Ман Сити - 1

Отборът на Манчестър Сити се отдалечава все повече от титлата във Висшата лига на Англия. След като вече регистрираха поражения от преките конкуренти за трофея - Арсенал и Лестър, сега "гражданите" преклониха глава и пред Тотнъм след поражение на своя "Етихад" с 1:2.

Първата част бе равностойна и головите положения за двата тима не бяха много.

След почивката темпото се вдигна и гостите първи поведоха в резултата. Това стана факт след като Хари Кейн реализира дузпа за "шпорите", отсъдена от Марк Клатънбърг за игра с ръка на Рахим Стърлинг.

В 74-ата минута все пак тимът от Манчестър стигна до изравняване след красив гол на талантливия младок Келеши Иеанашо. Нигерийският нападател се появи в игра в 66-ата минута и отбеляза, след като засече остро центриране по лявото крило на Гаел Клиши.

Радостта на домакините обаче бе кратка, тъй като в 84-ата минута Венсан Компани допусна ужасяваща грешка, от която се възползва Кристиан Ериксен. Останал очи в очи с вратаря, датчанинът прокара топката под плонжа на Харт.

Успехът е пети пореден за "шпорите" и означава, че те вече имат 51т. в актива си, заемайки второ място в класирането - само с 2 по-малко от изненадващия лидер - Лестър.

В същото време Сити регистрира второ поредно поражение в английския шампионат и се отдалечи на 6 точки от върха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА