Last news in Fakti

23 Март, 2016 09:58 1 690 2

Кобрата фаворит срещу Чисора

  • пулев-
  • чисора-
  • шансове-
  • фаворит-
  • бокс

Боксов специалист се чуди как двамата се изправят в мач за не толкова престижен пояс

Кобрата фаворит срещу Чисора - 1
Снимка: БТА

Кубрат Пулев има по-големи шансове от Дерек Чисора да излезе победител в сблъсъка между двамата. Така поне твърди авторитетният сайт boxingnews24.com.

Анализаторът на медията Скот Джилфойд отново подчерта, че за него е много странно как двама боксьори от този ранг се изправят в мач за не толкова престижния пояс на Европейския боксов съюз. Особено, след като те вече са се били за световна титла. Според него е много по-логично асовете на "Зауерланд" просто да печелят мачове и така да се изкачат в ранглистата на тежка категория.

“Чисора явно ще опита да движи Пулев по ринга и при удобна възможност да влезе в близка дистанция. Това обаче едва ли ще бъде много ефективно. На Чисора ще му е много трудно да се справи с ударите на съперника, който си е типичен боксьор за категория. Пулев има и доста прилична мощ, която му донесе резултат и в мачове с по-големи съперници”, отбелязва авторът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CCCP

    1 0 Отговор
    Този чисорчо просто незнае какво го чака!!!
  • 2 AHMET

    1 0 Отговор
    Кобрата фаворит !!!