Last news in Fakti

9 Април, 2016 12:54 1 053 0

Навиват Петев да поеме Берое

  • петев-
  • берое-
  • треньор-
  • национален отбор

Националният селекционер ще съвместява две длъжности

Навиват Петев да поеме Берое - 1
Снимка: БТА

Националният селекционер Ивайло Петев е бил навиван да поеме Берое, твърди "Меридиан Мач". Идеята на ръководството на заралии е специалистът от Баховица съвместява двете длъжности. Треньорът обаче не бързал да каже "Да", защото не знаел какво мислят в БФС за идеята. Национален и клубен треньор едновременно няма да е прецедент в родния футбол.

С такива предизвикателства са се справяли вече Христо Бонев - Зума и Станимир Стоилов. Димитър Димитров - Херо също е вариант пред заралии, но той едва ли ще успее да се освободи от Иртиш Павлодар преди реванша за Купата с ЦСКА на 20 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА