Last news in Fakti

28 Април, 2016 19:40 2 864 1

Фюри се заяде с Кличко: Теб те би тлъст човек

  • фюри-
  • кличко-
  • бокс-
  • тлъст-
  • пресконференция

Британецът и украинецът предължават със словестните битки преди реванша по между си

Фюри се заяде с Кличко: Теб те би тлъст човек - 1
Снимка: БТА/АР

Тайсън Фюри не пропусна шанса за се заяде с Владимир Кличко на вчерашната пресконференция в зала „МЕН Арина” в Манчестър. Световният шампион по бокс в тежка категория започна да дразни опонента си, че когато е загубил от него през ноември, то той е загубил от един тлъст човек.

"Кличко е психологически слаб човек. Той просто претърпява поражение от тази гледна точна. Аз? Погледнете ме, аз съм тлъст. Аз съм тлъст и тлъстият те победи (обръщайки се към Кличко). Трябва да те е срам". - заяви британецът, цитиран от "Дейли мейл".

На 28 ноември 2015 година в Дюселдорф Фюри победи по точки Владимир Кличко, което му донесе и четири световни титли в тежка категория - на WBA, WBO, IBO и IBF. По-късно Тайсън Фюри бе лишен от титлата си на IBF поради отказ да се боксира с претендента Вячеслав Глазков от Украйна.

Реваншът между Тайсън Фюри и Владимир Кличко е настрочен за 9 юли. Арена на събитието ще е именно залата „МЕН Арина” в Манчестър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пепи

    0 0 Отговор
    Кличко ще го размаже . Тоя не знае , че умишлено загуби първият път украинеца . Пари му трябват на Кличко , като за последно ...