Last news in Fakti

29 Април, 2016 11:57 783 0

Без волейболистите ни на Игрите в Рио

  • българия-
  • национален отбор-
  • олимпийски игри-
  • мелдоний-
  • накзание-
  • русия

Отмениха наказанието на Александър Маркин

Без волейболистите ни на Игрите в Рио - 1
Снимка: БТА/АР

Българският национален отбор по волейбол загуби всякакви шансове да участва на Олимпийските игри в Рио. Тимът ни се надяваше на наказание за Русия, което обаче не се случи.

Волейболистът на Сборная Александър Маркин бе със спрени права за употреба на мелдоний. Това породи вероятност Русия да загуби първото си място на Европейската олимпийска квалификация в Берлин и България да има шанс за Игрите. В крайна сметка Международната федерация по волейбол обаче свали временното наказание на Маркин, а Русия запазва олимпийската си квота.

"Благодаря на всички, които се постараха да бъда оневинен. Разбира се, в момента съм завладян от положителни емоции. През май се събира националният отбор и моята мечта е да бъда включен и да играя на Олимпийските игри в Рио през лятото", каза развълнуваният Александър Маркин.

От Руската федерация по волейбол веднага потвърдиха, че Александър Маркин ще бъде включен в разширения състав на Русия, който ще се готви за Олимпийските игри в Рио 2016.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА