Last news in Fakti

29 Април, 2016 12:27 912 0

Клоп: На "Анфийлд" ще бъде различно

  • клоп-
  • ливърпул-
  • виляреал-
  • анфийлд

"Гледам как всички се радват и си мисля: и вие ще дойдете на "Анфийлд", точи се мениджърът на Ливърпул

Клоп: На "Анфийлд" ще бъде различно - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обеща големи мъки за Виляреал на реванша от полуфиналите на Лига Европа. Испанците спечелиха драматично първия мач 1:0 с гол в продължението на резервата Адриан Лопес.

"Гледах как всички наоколо се радваха и първата ми мисъл беше: чакайте малко, нищо не е приключило, и вие ще дойдете на "Анфийлд". Наистина никак не съм доволен от допуснатия гол в последните секунди. Да допуснеш гол на контраатака в 92-ата минута не е особено логично", заяви Клоп след края на мача на "Ел Мадригал".

"Не зная къде точно се намираше Морено в тази ситуация, но това беше единствената ни грешка в мача. Водят с един гол, но ги чакаме на "Анфийлд", където сме наясно колко сме силни и на какво сме способни. Това не е краят!", закани мениджърът на Ливърпул.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА