Last news in Fakti

29 Април, 2016 17:27 953 1

Спортинг Лисабон се интересува от Владо Стоянов

  • стоянов-
  • роналдо-
  • интерес-
  • лудогорец-
  • спортинг лисабон

Интересът на португалския гранд Спортинг е сериозен

Спортинг Лисабон се интересува от Владо Стоянов - 1
Снимка: БТА/АР

Фурорът, който предизвика националът Владислав Стоянов, още разпалва сериозни коментари в Европа. Вратарят на България направи голям мач срещу Португалия, като спаси дузпа на Кристиано Роналдо и го отчая със страхотни намеси, превръщайки се в световна сензация.

Именно силните изяви на Владо с националната фланелка карат отборите от Европа да се редят на опашка за него. По информация на "7 дни спорт" интересът на португалския гранд Спортинг е сериозен, след като от тима са разпитвали за Стоянов.

Както е известно, най-големите клубове на Иберийския полуостров - Спортинг, Порто и Бенфика, имаха свои съгледвачи на контролата в Лейрия през миналия месец. Хората на Лъвовете от Лисабон са останали впечатлени и са питали каква е цената на Владислав Стоянов. Португалците са използвали и добрите контакти, които има у нас Красимир Балъков, още повече че легендарният халф беше на мача.

Стоянов е един от футболистите на Лудогорец, които правят най-сериозно впечатление от началото на сезона. Вратарят играе на постоянно високо ниво и почти всяка година е свързван с трансфер в чужбина. Една от големите пречки той да си тръгне обаче е високата цена, която Лудогорец иска за него.

До този момент интерес към Владо Стоянов имаше от доста европейски тимове. Откакто е в Лудогорец, запитвания за него пристигаха от Локомотив Москва, Лацио, както и от Турция. Шампионите обаче нямат никакво намерение да го пускат точно преди участието в Европа или за по-малко пари от 1,5 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 657

    0 0 Отговор
    Добър е!
    Да не се стискат.