Last news in Fakti

30 Април, 2016 17:25 831 0

Конте готов да продаде Куртоа

  • конте-
  • куртоа-
  • челси-
  • продажба

Челси иска 50 милиона паунда за вратаря

Конте готов да продаде Куртоа - 1
Снимка: БТА/АР

Бъдещият мениджър на Челси Антонио Конте е дал зелена светлина за продажбата на титулярния страж на лондончани Тибо Куртоа. Това, разбира се, ще се случи само ако клубът получи подходяща оферта за талантливия белгиец. От "Стамфорд Бридж" искат поне 50 милиона паунда за Куртоа, който сам е изразил желанието си да напусне.

Конте вече е провел разговори с повечето ключови играчи на Челси, за да разбере от първо лице кои от тях имат желание да останат в отбора под негово ръководство.

През миналото лято от Челси поставиха цена в размер на 73 милиона паунда за Куртоа, но сега от "Стамфорд Бридж" са склонни да се разделят с него и за по-малко пари. Пари Сен Жермен и Реал Мадрид имат интерес към белгиеца. Стражът на Саутхамптън Фрейзър Форстър пък е спряган за заместник на Куртоа в Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА