Last news in Fakti

1 Май, 2016 23:31 1 689 0

Юнайтед дава 65 милиона за Гризман

  • гризман-
  • манчестър юнайтед-
  • ван гаал-
  • атлетико мадрид

Звездата на Атлетико Мадрид може да акостира на "Олд Трафорд"

Юнайтед дава 65 милиона за Гризман - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед проявява много сериозен интерес към головата машина на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, твърди "Сън". Въпреки неясното бъдеще на Луис ван Гаал в клуба "червените дяволи" следят усилено нападателя и са готови да отправят оферта за него през лятото.

Изданието отбелязва, че Жозе Моуриньо също много харесва френския футболист и не е изключено клубът да се е допитал и до него, тъй като усилено се спекулира, че Специалния вече е подписал договор с тима, който към днешна дата обаче се пази в тайна.

Юнайтед ще се опита да привлече нападател от световна класа през лятото, като освен Гризман другият вариант пред тима е голаджията Пиер Емерик Обамеянг от Борусия Дортмунд.

"Червените дяволи" обаче ще трябва да се изръсят много здраво за всеки един от двамата, като Гризман е оценяван на 65 милиона паунда според последни информации. Той обаче е обект на интерес и от Челси, Байерн и ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА