Last news in Fakti

1 Май, 2016 11:59 665 0

Попов и Спартак спечелиха московското дерби

  • локомотив москва-
  • спартак москва-
  • ивелин попов

Спартак спря имащия амбиции за титлата Локомотив

Попов и Спартак спечелиха московското дерби - 1
Снимка: spartak.com

Спартак спечели като гост московското дерби срещу Локомотив с 2:0 в среща от 26-ия кръг на руската Премиер лига и удари по амбициите на съперника да се пребори за шампионската титла. Българският национал Ивелин Попов започна като титуляр за гостите и бе заменен в 74-ата минута, когато на негово място в игра се появи Александър Зотов.

Гостите стигнаха до победата след автогол на словашкия бранител Ян Джурица в 43-ата минута и попадение в последните секунди на Зе Луис (90+3), възползвал се от асистенция на Александър Зуев.

Така Спартак записа първа победа над Локомотив от 2012 година насам и събра 41 точки, с които се изкачи на шеста позиция във временното класиране. „Железничарите” остават четвърти с 46 точки и на 7 зад лидера ЦСКА (Москва).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА