1 Май, 2016 18:57 2 524 0

Фюри приключва с бокса след мача с Кличко

  • кличко-
  • фюри-
  • бокс-
  • отказване-
  • реванш

Това обяви самият той в социалните мрежи

Фюри приключва с бокса след мача с Кличко - 1
Снимка: БТА/АР

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри за пореден път взриви спортната общественост. Британецът оповести на официалния си профил в Twitter, че предстоящата битка с Владимир Кличко ще бъде последната в неговата боксова кариера. 206-сантиметровият гигант написа, че започва здрава подготовка, която ще продължи 8 седмици, а след това със сигурност ще се откаже от спорта, за да може да прекарва повече време със семейството си.

“Днес давам начало на изключително тежък 8-седмичен тренировъчен лагер, защото това ще бъде най-добрият ми мач, а след това на 100% ще се откажа”, написа Фюри.

Реваншът между двамата е планиран за 9 юли, а домакин на зрелището ще бъде “Манчестър Арина” в едноименния английски град. Първата среща между Фюри и Кличко бе на 28 ноември миналата година в Дюселдорф, когато определящия се като Крал на циганите Фюри спечели срещу украинската легенда с единодушно съдийско решение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА