Last news in Fakti

3 Май, 2016 03:00 1 097 0

Хамилтън: Не вярвам в конспирации

  • хамилтън-
  • розберг-
  • конспирация-
  • фаворизиране-
  • технически проблем

Англичанинът отново е имал проблем с болида по време на Гран При на Русия

Хамилтън: Не вярвам в конспирации - 1
Снимка: БТА/АР

Люис Хамилтън отхвърли спекулациите, че в Mercedes фаворизират Нико Розберг и едва ли не умишлено му създават проблеми, след като за пореден път имаше техническа неизправност по колата му. Британецът вече губи с 43 точки от съотборника си и вчера на подиума определено изглеждаше разочарован от второто си място и изобщо не празнува. 

„Просто мога да кажа, че в момента в моя гараж преживяваме трудности. Аз обаче вярвам на отбора, защото случващото се е нещо необичайно за тях. Направихме някои промени в техническия екип като разменихме механици за този сезон, но не това е причината за проблемите. Освен това не мисля, че сега има фаворизиране на пилот в отбора, след като в предишните 3 години също нямаше“ изтъкна той. 

Световният шампион призна, че е имал шанс да се бори за победата в Русия, след като в един момент се приближи на 7,7 секунди от Нико Розберг, но отново е получил проблем в автомобила. 

„За мен нямаше съмнение, че можех да спечеля. Имах необходимата скорост, но след това ми казаха, че има нещо нередно с налягането на водата, така че трябваше да върна газта. На правите не натисках максимално и трябваше да внимавам. Разочарован съм, защото нямах шанс да се боря за първото място, а за мен именно това е важно“ изтъкна той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА