Last news in Fakti

3 Май, 2016 06:00 2 242 0

Прогноза на деня: Байерн Мюнхен - Атлетико Мадрид

  • байерн мюнхен-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига-
  • прогноза на деня
Прогноза на деня: Байерн Мюнхен - Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра реваншът от полуфиналите на Шампионска лига между тимовете на Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид. 

Първата среща между двата гранда завърши при резултат 1:0 в полза на "дюшекчиите". Байерн Мюнхен ще се нуждае от задължителна победа, ако иска да достигне до финала. Баварците са сигурни шампиони на Германия, като преднината им пред втория - Борусия Дортмунд е голяма. Всички сили на домакините ще са насочени в спечелването на най-престижния европейски клубен турнир. В последните си 6 мача Байерн записа три победи, две равенства и една загуба. 

От своя страна, Атлетико Мадрид се бори на два фронта - Шампионска лига и Примера дивисион. В Испания, възпитаниците на Диего Симеоне водят битка с Барселона и Реал Мадрид, която най-вероятно ще се реши след изиграването на последните мачове. Въпреки това, "дюшекчиите" са твърдо решени да спечелят Шампионската лига. В последните си 6 мача Атлетико е безгрешен и записа 6 победи. 

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 1 хендикап (Байерн да победи с повече от един гол разлика). Коефициентът за този знак е около 2.7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА