Last news in Fakti

2 Май, 2016 13:28 1 199 0

Раниери: Радвам се, че показахме характер

  • раниери-
  • лестър-
  • манчестър юнайтед-
  • титла-
  • тотнъм

Италианецът призна, че няма да гледа мача на Тотнъм срещу Челси

Раниери: Радвам се, че показахме характер - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери бе доволен от равенството срещу Манчестър Юнайтед – 1:1, макар и то да означаваше, че тимът му ще трябва да почака още за титлата. Уес Морган изравни скоро след като Антони Марсиал бе открил за домакините, за да могат Лисиците да направят второ равенство срещу Червените дяволи за сезона. 

„След като изостанахме не се притесних много, защото ние притежаваме дух и знаех, че рано или късно ще реагираме. Направихме го бързо и успяхме още при първото си статично положение да отбележим. След това натрупахме увереност и демонстрирахме характера си” заяви той. 

„Беше важно да покажем устойчивост в този двубой и го направихме, въпреки че в началото не стартирахме както трябва. Беше трудно, тъй като съперникът ни пресираше сериозно. Затова и съм много доволен, че след това показахме качествата си” добави Раниери като призна, че няма да може да гледа мача на Тотнъм, който може да донесе титлата на отбора му. 

„Бих искал да гледам двубоя, но по същото време ще се връщам от Италия, така че ще ми бъде трудно да го направя. Вероятно след като кацна ще разбера какво се е случило. За нас така или иначе е важно да продължим да работим и да сме концентрирани”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА