Last news in Fakti

2 Май, 2016 19:58 1 216 0

От Дортмунд непреклонни за цената на Хумелс

  • вацке-
  • румениге-
  • борусия дотмунд-
  • хумелс-
  • трансфер-
  • цена

"Или плащат на 100%, или трансфер няма да има", заяви Ханс-Йоахим Вацке

От Дортмунд непреклонни за цената на Хумелс - 1
Снимка: БТА/АР

Борусия (Дортмунд) няма да прави никакви компромиси с преговорите с Байерн за централния защитник Матс Хумелс. Изпълнителният директор на вестфалци Ханс-Йоахим Вацке обяви, че клубът вече е обявил трансферна сума и тя не подлежи на предоговаряне.

„Назовахме конкретна сума, която не може да бъде предоговаряна. Тя трябва да се плати или на 100% или трансфер няма да има”, сподели Вацке пред Süddeutschen Zeitung.

Дори намаляване на парите с евентуално завръщане в Дортмунд на Марио Гьотце на този етап не e вариант.

Засега само се спекулира, че Борусия иска от Байерн за Хумелс сума между 35 и 40 милиона евро. Договорът на защитника с „жълто-черните” е до лятото на 2017 година, но самият той вече помоли ръководството на клуба да бъде продаден на Байерн.

Изпълнителният директор на баварците Карл-Хайнц Румениге пък е убеден, че сделката ще бъде финализирана до 21 май, когато е финалът за Купата на Германия между двата тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА