3 Май, 2016 12:29 1 436 0

Почетино поздрави Лестър за титлата

  • почетино-
  • титла-
  • лестър-
  • тотнъм

"Заслужено станаха шампиони", призна аржентинецът

Почетино поздрави Лестър за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино поздрави Лестър за титлата в Англия. "Шпорите" се бориха с "лисиците" за първото място, но след снощното равенство 2:2 с Челси изгубиха шансове за триумф.

"Първо искам да поздравя Лестър, Клаудио Раниери, всичките им играчи и треньорския щаб, както и техните привърженици. Това бе страхотен сезон и те заслужено станаха шампиони. Следващия сезон ние трябва да бъдем по-силни и отново да опитаме да бъдем в борбата за титлата", каза Почетино.

"Разочаровани сме, но аз съм горд от моите играчи. Сезонът е фантастичен и за нас и ние ще се борим докрай за второто място. Имаме преднина от три точки пред Арсенал и не бива да се отпускаме, а трябва да се готвим усърдно за следващата седмица. Благодаря на играчите за тяхната борбеност, както и на нашите привърженици, които не спират да ни подкрепят", каза още мениджърът на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА