3 Май, 2016 18:57 1 232 1

Ван Гаал: Аз съм сред най-добрите треньори

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • треньори-
  • критици

Холандецът отново демонстрира огромното си самочувствие

Ван Гаал: Аз съм сред най-добрите треньори - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал за пореден път показа, че не се притеснява от слуховете, според които той ще бъде освободен от клуба през лятото. Холандският специалист смята, че е един от най-добрите в своята професия и няма как спекулациите относно бъдещето му да му повлияят.

"От близо половин година медиите пишат непрестанно, че съм уволнен. Това не е нещо ново за мен, но не е лесно за играчите ми. По какъв начин мислите, че това пречи на авторитета ми? Как мислите, че ще искат да следват съветите ми, когато треньорът им е описван като никой, защото не мога да свърша нищо? Аз обаче не съм такъв. Аз съм много арогантен човек. Аз съм един от най-добрите мениджъри в света", каза Ван Гаал.

През настоящия сезон "дяволите" се представят изключително колебливо. Тимът приключи участието си в Шампионска лига още в груповата фаза. Впоследствие Юнайтед отпадна на осминафиналите на Лига Европа. В първенството пък отборът се намира на пето място с актив от 60 точки, като все още таи надежди за топ 4. Единственият турнир, в който "дяволите" се представят добре под ръководството на Ван Гаал, е ФА Къп. Отборът ще играе финал на 21 май срещу Кристъл Палас на "Уембли".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брей чо

    0 0 Отговор
    Умря цигагнката 'дет го хвалеше хахах !
    Тоя освен за реклама на списание за булдоци за друго май не става ;) Ааа може би бил добър образ-персонаж във военен филм за нацисти ?