Last news in Fakti

3 Май, 2016 23:38 1 482 0

Тъжна победа за Байерн, Атлетико е на финал

  • байерн мюнхен-
  • атлетико мадрид-
  • левандовски-
  • дузпа-
  • гризман-
  • шампионска лига

Срещата в Мюнхен завърши 2:1 за баварците

Тъжна победа за Байерн, Атлетико е на финал - 1
Снимка: БТА/АР

Приказката за Атлетико Мадрид в Шампионската лига продължава, след като момчетата на Чоло Симеоне се класираха на финал в Шампионската лига. Дюшекчиите паднаха с 1:2 от Байерн в Мюнхен, но след победно 1:0 на "Висенте Калдерон" и гол на чужд терен отново ще спорят за "ушатата" купа.

През 2014 година Атлетико загуби нещастно от Реал Мадрид, който отново може да е на финал, ако успее да преодолее Манчестър Сити.

Като цяло срещата предложи много здрава битка, множество положения, три гола, две изпуснати дузпи и в крайна сметка съдбата се усмихна на гостите.

Байерн заслужено успя да дръпне в резултата чрез Чаби Алонсо (31), баварците обаче допуснаха голяма издънка само три минути по-късно, когато Томас Мюлер не можа да вкара от дузпа и да даде сериозно предимство на отбора си.

В началото на второто полувреме Гризман изравни, което тотално срина Байерн. Германците обаче изригнаха в 73-ата минута, когато Левандовски вкара, но до края не се стигна до нов гол, а испанците дори изпуснаха дузпа.

Така Атлетико е на финал и елиминира пореден европейски гранд, след като на четвъртфиналите победи и Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА