Last news in Fakti

6 Май, 2016 00:51 1 923 1

Серафим Тодоров: Пулев и Чисора правят шоу

  • серафим тодоров-
  • дерек чисора-
  • кубрат пулев

Легендата на българския бокс с ценни съвети към Кубрат Пулев

Легендата на българския бокс Серафим Тодоров сподели какво мисли за предстоящия мач между Кубрат Пулев и Дерек Чисора. Пред „Дарик“ той даде някои съвети на българина, за това как най-ефективно да победи своя противник.

„Пулев стои много добри, като подготовката му е много добра. Бях с него на лагера в Белмакен и там той стана много по-разнообразен боксьор. Подобри си техниката и ударът му стана много по-плътен. Гледал съм Чисора и си мисля, че нашият човек може да го  победи най-нормално.

Чисора е по-дребен боксьор. Пулев трябва да бъде плътен боксьор и да държи дистанция с предната ръка. Чисора ще търси близък бой. Кубрат ще трябва да търси добра дистанция. Британецът ще опитва резки и съкрушителни удари. Мисля си обаче, че нашият ще победи. Пулев стои по-добре.

Те гледат да са по-интересни и да правят шоу.  Чисора се опитва да разконцентрира нервите на нашия. Пулев може да победи. В момента  е във форма“, заяви Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чисора

    0 0 Отговор
    Така както е написано имам чувството, че Серафим Тодоров отново не е бил трезвен и са го цитирали с помощта на телепати... Мозъчните недъзи при боксьорите ги лекуват пишман чалгаджийки или политическа кариера - така си имат оправдание за прогресиращата имбецилност!