Last news in Fakti

6 Май, 2016 13:38 643 0

Алегри остава в Юве

  • алегри-
  • ювентус-
  • договор

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри се е договорил с шефовете на клуба да подпише нов договор. Според информациите в италианските медии, контрактът дори е бил подписан снощи, като днес се очаква новината да бъде оповестена официално.

Наставникът се е разбрал с шефовете да се обвърже със "старата госпожа" до юни 2018 година. Той ще получи и увеличение на заплатата, като вече ще взима по 5 милиона евро на сезон.

Алегри пристигна в Ювентус през 2014 година, след като Антонио Конте изненадващо реши да напусне клуба. Новият наставник бе приет с недоверие, но бързо успя да спечели тифозите на "бианконерите", като донесе две титли в Серия "А", изведе тима до финал в Шампионската лига и спечели и Купата на Италия, като има шанс да го направи отново и този сезон, ако победи Милан на финала по-късно този месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА