Last news in Fakti

6 Май, 2016 20:05 867 0

Бедоя измъкна Левски в Монтана

  • мигел бедоя-
  • левски-
  • монтана-
  • а група

Сините измъкнаха трите точки с минималното 1:0

Бедоя измъкна Левски в Монтана - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Левски победи Монтана с минималното 1:0 като гост в мач от 32-ия кръг на "А" група.

"Сините" започнаха мача по-добре и още в 4-ата минута можеха да поведат на стадион "Огоста", но Венцислав Христов уцели лявата греда. До края на полувремето столичния гранд пропусна още няколко положения, но не съумя да отбележи.

Все пак в 52-ата минута логичното се случи и Мигел Бедоя вкара топката във вратата от непосредствена близост след меле в наказателното поле на домакините.

Това бе и десети пореден мач без поражение за тима от "Герена". Така Левски се утвърди на втората позиция в класирането с 53 точки, докато Монтана остава на последно място с едва 18.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА