Last news in Fakti

12 Май, 2016 19:52 635 0

Спартак (М) ще се бори за евротурнирите

  • спартак (м)-
  • урал-
  • евротурнири

Отборът на Спартак (Москва) надигра като гост Урал с 1:0 с гол на Куинси Промес в 40-та минута в ключовата среща за тима от 28-я кръг на руската Висша лига.

С тази победа московчани се изкачиха от 6-то на 5-то място във временното класиране с актив от 47 точки и е близо до последната квота за Лига Европа.

В отбора на Спартак като титуляр започна родният национал Ивелин Попов. Именно той бе в основата на решаващото попадение.

Попов стреля извън наказателното поле, вратарят на Урал изби топката, но последва разбъркване и холандският нападател на московчани Куинси Промес изпрати топката в полупразната врата - 1:0 за Спартак. В 88-та минута Ивелин Попов бе сменен от Лоренсо Мелгарехо.

Начело във временното класиране е ЦСКА (Москва) с 59 точки, следван от Зенит - 55 точки, Ростов - 54 точки и един мач по-малко, Краснодар - 52 точки, Спартак (Москва) - 47 точки, и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА