Last news in Fakti

25 Май, 2016 03:00 767 0

Ювентус с опит да задържи Мората

  • мората-
  • реал мадрид-
  • ювентус

Испанецът може да се завърне в Реал Мадрид

Ювентус с опит да задържи Мората - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът на Италия Ювентус не се отказва от намерението си да запази в състава Алваро Мората. Испанският национал е един от любимците на феновете и само преди три дни донесе на "бианконерите" Купата на Италия след победен гол във финала срещу Милан, но има голяма вероятност да се завърне в Реал Мадрид. "Белите" планират да се възползват от опцията срещу 30 млн. евро да си върнат собствения си юноша и след това да го продадат за двойно по-голяма сума на Пари Сен Жермен или някой от английските грандове.

Юве обаче има един последен шанс да се пребори за Мората. "Старата госпожа" може да блокира опцията за откупуване на нападателя от страна на Реал. За целта в добавка към платените през 2014 година 20 млн. евро, от Торино трябва да се бръкнат с още 25 млн.

През изминалия сезон Алваро Мората изигра 47 мача във всички турнири и отбеляза 12 гола. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА