24 Май, 2016 11:26 1 114 1

Спас Делев напуска Берое

  • делев-
  • берое-
  • фенове-
  • конфликт-
  • напускане

Футболистът има конфликт с феновете на тима от Стара Загора

Спас Делев напуска Берое - 1
Снимка: БТА

Спас Делев няма да остане в Берое през новия сезон, пише "Тема Спорт". 26-годишният нападател има договор с клуба до юни 2017 година, но ще напусне отбора още през това лято. Причината за това не е новият треньор Александър Димитров, а конфликт с феновете на старозагорци. Бившият национал от дълго време не се разбира с част от тарторите на агитката, а решението му да откаже да играе в последните два кръга още е нажежило обстановката между двете страни. 

Именно нежеланието на Делев да играе е и причината временният наставник Пламен Липенски да не го вземе в групата за гостуването на Лудогорец, което бе спечелено с 2:0 и гарантира бронзовите медали на отбора. Със сигурност юношата на Пирин няма да се появи и срещу Левски на 28 май (събота) в Стара Загора. Над 85% е сигурно, че бързакът вече е изиграл последния си двубой за Берое, изчислява изданието.

Спас дойде при заралии миналото лято след престой в Локомотив (Пловдив). През кампанията той изигра 29 срещи за тима, в които реализира 4 попадения. Освен него в Стара Загора няма да останат още Игор Джоман и Елиаш да Силва.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо73канар

    0 0 Отговор
    Не не не мога, пускам сълза.
    Що ни занимавате с това джудже ???